Cum să scapi de dureri de cap fără pastile ?

Pentru a pregăti un plan pentru fiecare zi, dacă să facă o listă de sarcinile lor, gândurile lor și de a ne ajuta să determina cele mai importante sarcini pe zi. În primul rând, gândiți-vă, atunci când prolific – în dimineața sau seara? Planificați-vă ziua, atunci puteți face față cu mari probleme, când în cea mai bună formă.

 

Cum de a scuti dureri de cap ?

Scuti o durere de cap – limitarea, În timpul de lucru a provocat tensiuni în viața personală, de asemenea, pătrunde, poate crește nivelul de stres și mai des dureri de cap. De muncă și echilibrul vieții, menținerea strictă a frontierei ar trebui să fie. Mai ușor de zis decât de făcut? Începeți cu graduale pași în casă, închide computerul, să ia timp pentru hobby-uri, de a organiza întâlniri cu familia și prietenii.

Vorbesc despre asta, În câteva studii s-a demonstrat că familia și prietenii, conversațiile pot ajuta să vă simțiți mai bine. Dacă ați avut o zi grea la locul de muncă, și vă simțiți deprimat, suna un prieten și spune-mi despre problemele lor, ceea ce poate ajuta un alt unghi de a privi lucrurile. Joacă un rol important în reducerea stresului, dacă ești bun, cu participarea colegii. Uneori, la o cafea și o conversație cu un bun, pentru cineva care poate simti la fel ca tine. http://concetraited.info/

Leagăn în mișcare, Când îți petreci toată ziua stând în fața calculatorului, probabil, nu atât de acest factor, de asemenea, contribuie la dureri de cap. În 2008, un studiu de sănătate la locul de muncă au arătat că oamenii care trec de la locul de muncă în mai fericit, productiv și de a reduce nivelul de stres. Masa de prânz, plimbare poate fi suficient pentru condiții pentru a îmbunătăți, dar, de asemenea, tensiune și dureri de cap pentru a salva.

Nu sari peste mese, Știm cu toții că o dietă și un stil de viață sănătos-aceasta este cheia, dar dacă nu Sunteți foarte ocupat, uneori, este dificil de a găsi timp pentru a mânca. Produsele alimentare din apropiere, cu toate acestea, reduce nivelul de zahăr în sânge, ceea ce poate provoca sau exacerba o durere de cap. Bine începe ziua cu un mic dejun bun , deoarece a fost demonstrat că reduce stresul, și, prin urmare, puteți crește productivitatea.

Nu uitați că stresul de mai sus, continutul caloric al alimentelor pe care le alegeți, poate duce la faptul, care provoacă inflamații în organism. Încercați să măriți analgezice produsele alimentare, ponderea dieta, cum ar fi somonul, Portocale și ghimbir. De stres și de a spune la revedere cu o durere de cap, Oboseala de multe ori duce la dureri de cap. Dormi mai mult (un pic de pui de somn, de asemenea) poate reduce riscul de dureri de cap și zona dureroasă sensibilitatea, iar în timpul somnului muschii care sunt dureri de cap, cauzate.

Am deja probleme cu somnul? Încercați să schimbați rutina de zi cu zi. Acest lucru poate ajuta în cazul în care în fiecare noapte, în același timp, în poziție culcat și în timpul nopții evite cofeina. Noua perna, puteți încerca pentru a schimba poziția de somn, pentru a reduce tensiunea în gât și dureri de umăr.Asigurați-vă că atitudinea. Dureri de spate-nu este doar un serviciu de slabă ca urmare, dacă ați configurat corect propriul birou și un scaun, relaxați-vă mușchii, reducând astfel riscul de dureri de cap. Sunt scaune ergonomice ajuta la mentinerea natural de îndoire a coloanei vertebrale, care ameliorează gât, de umeri și de sarcină.

Mușchii atașați la un monitor de calculator scuză poate ajuta la ameliorarea, dacă linia ochilor sau un pic sub ecran. Lumina poate provoca dureri de cap, de aceea cu ajutorul unui filtru de ecran, și de a face în mod regulat pauze pe monitor, atunci când le utilizați, pentru a vă relaxa ochii.
Dureri de cap ca simptom.

 

Boli pe fondul de dureri de cap

Boala în fundal? – De a provoca stres – boală a sufletului, pe care am provocat-o, Dureri de cap sunt rareori de sine-stătătoare boli, în principal, ca un simptom. Sistemul de alertă care avertizează că ceva este în neregulă în organism. De aceea, foarte multe (cel puțin 120) forma este posibilă. Cele mai frecvente dintre ele se referă la (psihic) de origine forme de dureri de cap.

Desigur, mulți au observat, produși de celulele de origine animală brusc, apucă de cap și de gât, rigide, statice, ceasuri. Aceleași vechi reflexe merg în necunoștință și prea exaltat stare de spirit în popor.dureri de cap, un efort constant de tensiune în gât și tarkóizmok fluxul de sânge, după un timp, se agravează, prin urmare, de oxigen, că după durere. Cel mai adesea, în partea din spate a capului sau în zona frunții prost, întinsă, urât și încăpățânat, dar rotunde kisugározhat tot în cap, și să se concentreze pe zona din jurul ochilor. În curs de dezvoltare de la ceea ce el a primit acest dureri de cap forma de tensiune (Tensiunea) numele și prenumele. Stresul permanent o tensiune constantă, și este o stare de spirit sunt aferente simptome de tensiune musculară și dureri de rezultat.

Boala în fundal? Două zile de dureri de cap, mai mult decât oricine altcineva ar putea avea (de exemplu, oboseala), dar nu ceva deosebit de important. Dar dacă suferiți de o săptămână, în mod constant urmărește-mă din nou și din nou, acest lucru este, probabil, un fenomen anormal. În severă a capului indică faptul că tensiunea sau anxietatea, nivelul de trai elviselője, care a fost deja prea mult pentru ea. Capitolul suprasarcină, avertiza, s-a oprit, un strigăt de ajutor. Merită urmăriți.

“Este ca un cartuș ține capul” de multe ori, astfel încât caracteristicile de Tensiune dureri de cap pacienților. Dar puteți folosi alte adjective, analogie, reclamații, în sine, nu neapărat de a explica adevarata cauza. Dureri de cap se execută în fundal, pentru că o mulțime de boli pot consta: din și neurologice, oftalmologice, , gura chirurgical. Pur și simplu totul într-o anchetă, pentru a afla ce anume a cauzat simptomele dureroase pacientului. Există clinici de dureri de cap (prima în 1976 a fost creat sote Neurologice neurologic), nu numai la Budapesta, dar și în orașe universitare, în centrele raionale, mici localități. În general, motivele enumerate anterior, pentru examinare deconectarea are loc după o evaluare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *