Despre mine

În munca cu pacienții totul este spus, căci influența subconștientul nostru, gândurile noastre și atitudinea față de viață este legată de starea noastră de sănătate fizică. Teoria psihologiei, psychosomatyki, federația de asistență medicală, suplimente alimentare și alimente sănătoase-am tine cu pricepere și cu legile în mod constant în curs de dezvoltare și să indice, în lumea noastră dintr-o altă decât până în prezent, perspectivele în domeniul fizica – fizica cuantica.

Abilitățile mele de terapie și cuantice de a dezvolta, prin activitatea zilnică cu oamenii în termen de câțiva ani. Sunt deschis pentru orice fel de cunoaștere, în cazul în care numai ea are de a face în obținerea unor rezultate concrete, legate de sănătate.

Astfel, bazat pe medicina populară, eu ma conectez mai multe metode naturale de tratament, care au evoluat 5 000 – 7 000 ani în urmă, în India și China și este susținută de cele mai recente metode științifice, au fost îmbunătățite în zilele noastre. Tot ceea ce oferă cunoștințe deja de mult timp deschis, astăzi, știința demonstrează experimental din nou și din nou.