Dureri de cap ca să facă față cu ea

Probabil că nu un om, a cărui viață a fost în termen de, cel puțin, o dată nu este un semn că el va fi o durere de cap. Cele mai comune boli, despre a căror existență în timpul dureri de cap, ureche, nas și gât specialist de boli. Ureche, nas și gât specialist poate bolii, asociate cu dureri de cap poate fi acută a pacientului, legate, de exemplu, rinita, sinuzita, febra fânului, inflamație a urechii, dar pot fi dureri de cap cronice, urechii, nasului și gâtului specialist poate fi de origine: de exemplu, nasului și sinusurilor paranazale bine și maligne tumorale leziuni curbură a septului nazal, chisturile sinusurilor paranazale.

Cauzele de dureri de cap

Cele mai frecvente dureri de cap provoacă ureche, nas și gât specialist poate bolii rece: că, în cazul în care, de multe ori febră, dureri de cap de declanșare, la care nasul și sinusurile umflarea mucoasei în legătură cu debutul légtartalom scăderea se datorează c. Tratamentul simptomatic, de exemplu, febră, umflarea mucoaselor, reducerea nasului utilizați spray.

Un pumn în nas de la deschiderea гайморовой sinusurilor febra fânului: în primul rând-în sezonul de alergii, de multe ori apariția de dureri de cap. Insipid, plictisitor, homloktáji, orrgyök imaginea dureri de cap apare. În tratamentul de o varietate de orrsparyk, picături pentru nas, antihistaminice este o soluție. Pentru că pe termen lung poate fi, prin urmare, analgezice aplicarea regulată ar trebui să fie evitate. Sinuzita: cap gât, de la 50 până la 60 la sută din solicitanți simptome similare.

De obicei, inflamație acută, care însoțesc de dureri de cap, de multe ori puternic, pulsează în natură, homloktáji, arcuire, efortul fizic crește, altă dată reducere și o anumită zonă sinusurilor societății. Cronică sinuzita rareori cauzeaza dureri de cap, simptome de obicei mai slab, insipid, și, în general, sentimentul neplăcut în formă. De 5-6 ani și rareori asociate cu o durere de cap, sinuzita.

Tratament simptomatic: antialgice și antipiretice, nyákoldó, reducerea edemului mucoasei nazale, spray pentru nas. Rare, dar mai grea forma de sinuzita carouri, inflamație a celulelor. Rezultatul este apariția de dureri de cap în colțul interior ochii de radiații puternice, grele, de ochi, dureri în formă. În afara canalului auditiv și inflamație a urechii medii, de asemenea, poate provoca dureri de cap, care este prima în cazul urechii si canalului auditiv în zona de cel mai pronunțat, dar temporar peisaj pentru radiații.

Al doilea, în cazul în care halántéktáji și urechea-pentru dureri, ca de obicei. Acest articol este, de asemenea, poate fi interesat de tine în szinuszitisz (inflamație a sinusurilor) tratamentul de polipi în nas, după gripa merge sânge din nas – profilaxia și tratamentul Orrmandula-eliminarea (adenotómia) curbura a septului nazal, la rece, rece, rece, ce trebuie să știți despre ?

Durerea de cap atunci când trebuie să meargă la medic ?

Durerea de cap atunci când trebuie să meargă la medic? Dureri de cap – o boala sau din alte motive? Calculator-dureri de cap – ce putem face? Ce se întâmplă dacă vă lăsați vocea? De otită în copilărie, de multe ori greață, vărsături. Specialist management de destinație: în caz de necesitate, membrana “felszúrása”, utilizarea de antibiotice, febra si dureri. Generale de inflamație a gingiilor și disfuncție halántéktájba, ureche de radiații, de a mesteca, de a le activa de vorbire, dureri de cap poate duce.

Prelucrarea zona articulațiilor, interzicerea vorbirii, consumul de paste, produse alimentare, medicamente anti-inflamatorii  medicamente relaxante musculare de aplicare. Nasului și a sinusurilor paranazale-a învins cancerul: în acest loc, durerea este la fel ca sinuzita. Anonim dureri de cap, care este, de obicei, surda, pentru o lungă perioadă de timp, nu este și nu a fost însoțită de fenomene. Tratament: îndepărtarea tumorii, în caz de necesitate, chimioterapie sau radioterapie.

Laringe, faringe cancerul a castigat imediat în ureche, dureri, care pot provoca sau creștetul capului la radiații. Tratamentul în prima dintre ele este aceeași. Necunoscut okú, lungi de dureri de cap, pe un fundal de fiecare gând pe fondul ascunse ale urechii, nasului și gâtului specialist poate fi bolnav va găsi, iar dacă acest lucru se confirmă, cât mai curând posibil, tratamentul corect ar trebui să fie inițiat, prin urmare, că creierul se află în imediata vecinătate mai grave ale creierului complicații pot duce.

Paul noapte de a lucra pe ea, și, în ciuda acestui lucru, nu a fost în măsură să finalizeze lucrarea și a întârziat la întâlnirea de dimineață. Nu e de mirare că o doare capul. În agitația de zile și lipsa de somn creste nivelul de stres, ceea ce dureri de cap de tensiune, acest lucru poate duce. În sine, dureri de cap, și poate avea un impact asupra productivității muncii și poate perturba echilibrul corpului. Pentru a lucra cap-zona liberă și de a deveni, utilizați următoarele idei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *